Newborn fotografie is een hele bijzondere vorm van fotografie. Een vorm waar rust en veiligheid heel belangrijk zijn. Ik neem alle tijd voor de fotosessie, en laat me niet leiden door tijdsdruk.

Ik fotografeer de baby's in de eerste 2 weken van hun prille leventjes. Daarbij heb ik de voorkeur voor de 6e tot de 14e dag. De foto's worden altijd in de vertrouwde omgeving gemaakt, lekker bij jullie thuis. Voor de reportage staat geen vaste tijd, maar gemiddeld duurt een fotosessie 2 tot 3 uur. Tussendoor is er alle tijd om je kindje rustig in slaap te wiegen, te verschonen, te voeden en te knuffelen. Alles wat ik nodig heb breng ik mee zoals kleden, mutsjes en andere accesoires.

Het is prettig om al tijdens de zwangerschap contact met mij op te nemen via de mail. Dan plannen we vast een voorlopige datum en weet je zeker dat ik een plekje voor je reserveer. Zet in je mailtje vast je adres en telefoonnummer en de uitgerekende datum. Dan vertel ik hoe alles in z'n werk gaat. Dan hoef je zodra de baby geboren is alleen nog maar even te bellen voor een definitieve afspraak. Het is belangrijk, ook voor mijn planning, om zo snel mogelijk na de bevalling contact op te nemen.

In en rond Woerden en IJsselstein (tot 10 km vanaf 3448 DJ en 3401 CT) reken ik geen reiskosten. Daarbuiten is het 0,40 cent per kilometer.